Våre tjenester

Positionierung TextVåre forplikter

Ytong Silka Positionerung

Våre forplikter

Vi finner den rette løsningen for deg
Vårt sortiment dekker Ytong porebetong, Ytong Multipor isolasjonsplater og Silka kalksandstein. Produkter som er enestående på verdensbasis. Vi tilbyr løsninger til hele råbygget. Vi kan levere den optimale løsningen til både nybygg og renovering. Alle produkter er perfekt avstemt, inneklimamerket og produsert med hensyn til miljø og bærekraft.

Vi tilbyr omfattende rådgivning
Våre medarbeidere består både av tekniske spesialister og prosjektselgere. Alle har dyptgående kunnskap om konstruksjon og er sertifiserte DEKRA konsulenter. Vårt servicesenter betjenes også av bygningskonstruktører, som er klare til å hjelpe deg med dine spørsmål vedrørende byggeprosjekter. Hos Xella får du alltid kompetent service.

Vi leverer dokumentasjon
De tekniske spesifikasjonene som er notert under produkter, benyttes som beregningsgrunnlag for prosjektet ditt.  De angitte mengdene gjør det enkelt å regne ut forbruket, og de tekniske parametrene sikrer et raskt produktvalg som passer til det enkelte bygg.

Vi er der når du trenger oss
I kraft av våre regionale lager, plassert i henholdsvis Løsning og Køge, kan vi reagere raskt på dine behov. Spesielle tilpassede produkter leveres direkte fra våre fabrikker i Tyskland og Nederland. Vi holder jevnlig kurs om våre produkter hos våre partnere rundt i landet.

Vi leverer pålitelighet
Uansett om vi skal levere til store eller små byggeplasser, om det dreier seg om flere lastbiler eller om små mengder: Vi leverer våre produkter til avtalt tid ved hver levering. Dette gjør deg til en pålitelig partner for dine kunder.

Vi står for høy kvalitet
Hvert enkelt av våre produkter oppfyller de høyeste kvalitetskravene og standarder for kvalitetsbyggematerialer, og har gjort dette i over 80 år. Dette, og de omfattende produktopplysningene og monteringsveiledningene, hjelper deg og dine kunder til å oppnå optimal rådgivning og utførelse.

Vi utvikler til framtidens krav
I Xellas internasjonale forskningssenter testes, forbedres og videreutvikles våre  produkter fortløpende. Ved vårt Ytong-Silka Akademi deler vi vår kunnskap og våre erfaringer med deg og dine kunder for å sikre at våre produkter fortsatt lever opp til morgendagens krav. Bruk våre innovative løsninger til å styrke byggeprosjektet ditt.