Ytong 0.2

ContentSlider Item 2892
ContentSlider Item 2893

Ytong 0.2

Halve 1. etasje er dedikert til en deilig åpen kjøkken-/stueløsning. Store skyvedører fra både kjøkken og stue gir nesten sømløs overgang til hagen.  
En store entré med trapp opp til 2. etasje ligger i husets hjerte og gir direkte tilgang til et stort og praktisk vaskerom samt bad og boder. I 2. etasje finner du nok en stue med utgang til egen balkong med flott utsikt. Tilsammen fire soverom, et stort walk-in closet og bad gjør dette til en etasje hvor man både kan søke felles-skapet eller trekke seg tilbake for litt egentid. Nåt det gjelder takhøyde i hver etasje har dere stor fleksibelt. Den kan justeres til ønsket høyde basert på byggereglene for aktuelt sted. Ytong 0.2 - et hus tegnet med tanke på hele familiens behov.

Detaljer

Bruksareal (BRA):         181,8 m²
Bebygd areal (BYA):         109,8 m²
Soverom:         4 stk
Bad:         2 stk


Har du spørsmål vedrørende vårt hus konsept?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.
Vennligst fyll inn felter merket med * (påkrevde felt)

Kontakt skjema

Velg ønsket informasjon / konsultasjonsalternativ (er) nedenfor. Ved å sende inn det utfylte kontaktskjemaet erklærer du ditt valgte samtykke. Detaljer om behandlingen av personopplysningene dine og juridisk samsvar finner du i informasjonen vår om databeskyttelse.  Selvfølgelig kan du trekke tilbake ditt samtykke når som helst med virkning for fremtiden, for eksempel via e-post til datenschutz@xella.com eller pr post til Xella Baustoffe GmbH, Düsseldorfer Landstraße 395, D-47259 Duisburg.