Nyheter

Xella utvider og styrker innsatsen på eneboligmarkedet

Xella som er Norges førende leverandør av bærekraftig porebetong og kalksandstein, og står bak produktmerkene Ytong, Silka og Multipor har nylig ansatt Terje Høiby som prosjektutvikler for å styrke virksomheten innen eneboligsegmentet.

Nylig har Xella inngått et spennende samarbeid med OK Kontor. De ønsker å utvikle ferdigstilte murhus i Ytong. Tanken bak selve konseptet er å tilby hustyper som egner seg for mur og som er rasjonelle å bygge for de utførende. I den forbindelse har Xella i Drammen valgt å utvide og ansatt Terje Høiby som prosjektutvikler innen eneboligsegmentet. Den 23. april startet han og er allerede godt i gang med å få Ytong inn på boligmarkedet. Høiby forteller:

-  I dag bygges det flest boliger i tre, så det er en spennende utfordring å få flere til å velge murhus. Med Xellas mange referanseprosjekter, bærekraftige byggematerialer i porteføljen og ikke minst gode medarbeidere og samarbeidspartnere gleder jeg meg til å være med og skape en større etterspørsel.  

Et murhus krever mye mindre vedlikeholdsarbeid enn trehus og sikrer bedre inneklima. Det reduserer utgifter til både fyring og aircondition som er bra for miljøet. Terje er topp motivert og kommer fra en salgsstilling i ABChus som leverer trehus. Han forteller:

- Jeg er utdannet murer og har drevet mitt eget murerfirma. I tillegg har jeg hatt flere salgsstillinger i byggebransjen.

- Eneboligssegmentet er et nytt satsningsområde for Xella, og derfor var det viktig for oss å ansette en dedikert prosjektutvikler for å styrke innsatsen innen dette området. Vi ønsker Terje velkommen og vi er overbeviste om at han er den riktige personen til å utvikle vårt eneboligsegment, forteller daglig leder i Xella Norge, Thom Erik Pape.